Titular notícies

Guanya apadrinaments anuals Chimpamig@s!



Enviant mòbils a la campanya pots guanyar aquest singular premi per un any.

En enviar un mòbil a la campanya Mobilitza't per la selva, i després d'escriure'ns el mail corresponent (veure secció Com enviar mòbils), entraràs en el sorteig mensual de 5 Chimpamig@s, el programa d'apadrinament dels ximpanzés orfes dels que l'Institut Jane Goodall té cura a Tchimpounga, República del Congo.

A més, en enviar 30 mòbils, com fan moltes escoles, grups o empreses, pots guanyar directament i sense sorteig l'apadrinament, que et permetrà triar entre els petits Kauka, Kudia o Petit Prince, ximpanzés rescatats al Congo. Rebràs un certificat i 4 informes anuals amb notícies sobre ells i altres ximpanzés, més les novetats del que passa a Tchimpounga. Pots veure més sobre això a http://www.janegoodall.es/es/chimpamigos.

Però sobretot, estaràs ajudant a tenir cura dels 150 ximpanzés del Centre, i aportant per al sou d'educadors, cuidadors, ecoguardas i molts més treballadors que hi realitzen la seva tasca. I estaràs encoratjant els programes d'educació i desenvolupament sostenible que l'Institut Jane Goodall impulsa en ambdós Congos. I estaràs encoratjant la sostenibilitat i disminuint la demanda de coltan i altres components dels mòbils.
 
Mobilitza't! El planeta et necessita ...


Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
 



 
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!




Descarrega el dossier
virtual de la campanya