Titular notícies

Segueix el treball dels grups R&S de la RDCongo gràcies a MOBILitza't!


A l'est de la República Democràtica del Congo, una de les zones más castigades pel conflicte bèl·lic, segueix el meravellós treball que realitzen els dos grups Roots & Shoots de la zona. El grup Roots & Shoots de Heri Kwetu continua creixent amb força i cada vegada són més nenes i nens que s'uneixen a les tasques de conscienciació i millora del seu entorn. Realitzen moltes activitats per implicar la seva comunitat en la protecció del medi ambient i dissenyen pancartes amb textos en francès i swahili, com "La naturalesa és la nostra vida i l'hem de protegir", per difondre el seu missatge de respecte i protecció de l'entorn. Les noies del grup R & S de Heri Kwetu segueixen recollint bosses de plàstic dels carrers i animen als seus amics i familiars a collir-ne. D'aquesta manera, sumen grans quantitats de bosses que havien estat rebutjades i amb elles teixeixen unes precioses i duradores bosses de divertits colors.
 
 
Grup R&S-Heri Kwetu teixint amb bosses de plàstic
 
El grup Roots & Shoots de Lwiro també contínua molt actiu i sumant nous membres! Tots els diumenges a la tarda segueixen reunint-se per aprendre més sobre la biodiversitat de la seva zona i per proposar i discutir accions que permetin millorar l'entorn. Una de les seves últimes activitats, realitzada el 10 d'abril, va ser netejar una zona propera al Centre de Recuperació de Primats de Lwiro. Van guardar totes les bosses de plàstic que van trobar i una setmana després el grup va confeccionar pilotes de futbol amb les tires de plàstic que van tallar de les bosses recollides. D'aquesta manera, alhora que mantenen la zona neta, donen un segon ús a les bosses que són tirades als marges dels camins.
 
Grup Roots&Shoots-Lwiro organitzant una neteja comunitaria

Gràcies a tots els que participeu en la campanya de reciclatge de mòbils "Mobilitza't per la selva" per permetre que aquests grups segueixin desenvolupant aquest magnífic treball. Us seguirem informant dels seus avenços!
 

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
 



 
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!




Descarrega el dossier
virtual de la campanya