Titular notícies

Més de 22.000 mòbils reciclats!


Gràcies a totes i tots els que marqueu una diferència

La campanya de reciclatge de mòbils de l’Institut Jane Goodall continua rebent suports d’escoles, universitats, empreses, parcs zoològics, associacions, ajuntaments i ciutadans/es de a peu que donen ple sentit a la frase de Jane Goodall “Cada individu conta. Cadascú de nosaltres marca una diferència... cada dia”
Al març hem assolit la xifra de 22.000 mòbils reciclats des de l’inici de la campanya!
Això significa que hem evitat que elements contaminats con el cadmi de les bateries acabin als abocadors, hem permès la reutilització de milers de telèfons (evitant la producció de noves terminals), hem afavorit el reciclatge de més del 80% dels components dels mòbils obsolets, i hem generat fons pels programes de conservació, educació i desenvolupament sostenible del IJG en la conca del Congo. A més, centenars de persones han guanyat apadrinaments Chimpamig@s per un any de manera gratuïta, i podran seguir les novetats del que succeeix al nostre Centre de Rehabilitació de Ximpanzés de Tchimpounga, al Congo.
Aquest mes s’han enviat part dels fons a la República Democràtica del Congo per programes educatius i de reforestació. Un dels grups beneficiats per la campanya és el de Roots&Shoots Heri Kwetu, al centre educatiu que acull centenars de nens amb capacitats diferentes, amb malformacions o ferits de guerra, i que promou tallers de formació per adolescents i dones amb diverses capacitats. La seva tasca, impulsada des de fa mig segle per la germana Teresa de 79 anys, és simplement impressionant: http://www.youtube.com/watch?v=szR7sUUYP44 . El IJG Espanya col•labora també amb la compra d’artesanies creades ens aquests tallers, i venudes en la Botiga on line http://janegoodall.es/es/tienda.html


Grup R&S a Lwiro (RDC)

Enhorabona a tots/es els/les que ho han fet possible!
En aquesta ocasió, volem destacar una vegada més la tasca de l’equip voluntari de la campanya: Cristina Pozo, Marisa Mariñán, Laia Dotras, María José Ridao, Patricia Calzada, Nerea Ruiz de Azúa, Carlos Martinez, Pablo Escribano, Carme Esquerdo, Silvia Eslava i Rosa Romeu, entre d’altres.

Agraïm sincerament a donants, col•laboradors, agents mobilitzadors/es i gent que ha difós la campanya amb material imprès i amb blogs i xarxes socials. Aquest mes volem agrair especialment a la nostra SUPERAGENT mobilitzadora, Beatriz de la Torre i el seu fill Telmo, fans de la Jane Goodall, que a la zona de Guipuzkoa han impulsat la recollida de més de 1.300 mòbils en pocs mesos!
El seu exemple ens demostra que tots podem marcar una gran diferència si ens ho proposem.

Seguim treballant junts per dibuixar somriures aquí i en altres parts del món.

Federico Bogdanowicz
Director executiu de l’Institut Jane Goodall

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
 



 
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!




Descarrega el dossier
virtual de la campanya