Titular notícies

Jane Goodall presenta “Chimpanzee”


Impressionant documental de Disney Nature

Us encantarà la pel·lícula”, va prometre la doctora Jane Goodall, activista i primatòloga britànica que va dedicar la seva vida a l’estudi del comportament dels ximpanzés a l’Àfrica, a l’assistir aquest cap de setmana a l’estrena mundial del documental de Disney Nature “Chimpanzee”, que segueix la vida del petit Òscar, i de cóm s’arregla per viure a la selva sense la seva mare.

No es tracta només d’una pel•lícula sobre conservació; és introduir a l’espectador al grandiós món dels ximpanzés”, va dir Goodall, de 78 anys.

Pots veure el trailer i les declaracions de Jane traduïdes al castellà a http://www.youtube.com/watch?v=q-eWk0XAsfs



Chimpanzee”, el quart documental que realitza Disney Nature (“Earth”, “Oceans” i “African Cats”), va estrenar-se a EEUU i Canadà el 20 d’abril, el “Dia de la Terra”.

El film, rodat a la selva africana i amb la narració de Tim Allen, explica la història del petit Òscar, des del seu naixement, les seves primeres passes, cóm aprèn a proveir-se d’aliment, fins que la seva mare desapareix i ha d’espavilar-se tot sol.

És una gran pel•lícula, que va costar molt de fer; va requerir molt de temps, en mig d’un entorn molt perillós”, va expressar el productor executiu Don Hahn. “Va ser un repte enorme; va ser un procés llarg que va durar anys”.

S’ha d’anar molt en compte al fer una pel•lícula d’aquestes característiques, ja que no pots intervenir, no pots interactuar amb els animals, només gravar-los al seu ambient”, va agregar el productor.

Aprofitant l’estrena del film, Disney Nature va segellar un acord amb l’Institut Jane Goodall EEUU (JGI USA) per al programa de conservació “Save Chimpanzees”. Per cada persona que vagi a veure la pel•lícula “Chimpanzee” durant la seva primera setmana d’estrena (20 al 26 d’abril) a EEUU i Canadà, Disney Nature farà un donatiu al JGI USA per a la protecció dels ximpanzés.

La pel•lícula s’estrenarà a Espanya probablement a final d’any.

Últimes Notícies

NOTÍCIES

 
 
 



 
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!




Descarrega el dossier
virtual de la campanya