Titular notícies

Divendres 23 Març 2018
L’Escola de Música del Palau participa a la campanya “Mobilitza’t per la selva” i estrena una cantata dedicada a la Dr. Jane Goodall.

Dimarts 27 Febrer 2018
Avui arrenca el Mobile Social Congress 2018, un espai de trobada i de reflexió ciutadà per plantejar un model electrònic just, on es posin de manifest les cares controvertides de la indústria mòbil i tecnològica en general silenciades en el Mobile World Congress.

Dimecres 14 Febrer 2018
Alumnes i mestres coneixen les problemàtiques que amaga l’extracció del coltan a la RD Congo i participen amb entusiasme a la campanya de recollida de mòbils

Diumenge 19 Febrer 2017
Mobile Social Congress 2017, per conèixer tota la veritat que no s’explica al MWC: Drets laborals, minerals de sang, obsolescència programada...

Dimecres 18 Novembre 2015
Mobilitza’t per la selva participa enguany en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, coordinada al nostre país per l’Agencia de Residus de Catalunya. Aquest projecte, que comença el proper dissabte 21 de novembre i s’allarga fins al diumenge 29, té la finalitat de sincronitzar arreu d’Europa accions de sensibilització sobre la importància de reduir la quantitat de residus que generem. A Catalunya es celebren més de 500 activitats que us permetran des de intercanviar roba, llibres o joguines, a reparar petits electrodomèstics, cuinar amb restes de menjar, conèixer bones practiques per generar menys residus, assistir a cinefòrums o col·laborar al Clean Up Day de Collserola, entre d’altres. Podeu consultar-les a:
www.arc.cat/webarc/jsp/prevencio/ca/cercar.jsf

Nosaltres estarem al Zoo de Barcelona els caps de setmana del 21-22 i 28-29 de novembre, entre les 11 i les 15 h, en una carpa on difondrem la nostra campanya de reutilització i reciclatge de mòbils per a protegir els ecosistemes africans. Aprofiteu per portar-nos els vostres mòbils en desús al Zoo de Barcelona i podreu entrar-hi per només 8 €! Us hi esperem!


Feed RSS de notícies

NOTÍCIES

 
 
 



 
 
Descarrega't l'etiqueta
per enviament gratuït!




Descarrega el dossier
virtual de la campanya